Termékajánló
Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- AKCIÓK [lejárat közeli termékek]
- Húskészítmények
- Sütőipari termékek
- Burgonyák, előételek
- Tejtermékek, sajtok
- Tojástermékek
- Vegetáriánus készítmények
- Hekk, halkészítmények
- Fagyasztott zöldség, gyűmölcs
- Desszertek
- Szószok, öntetek, mártások, dzsemek
- Konzervipari termékek, befőttek, savanyúság
- Pálmazsír és sütőolajok
- Fűszerek
- Kávé, Cappuccino
- Szörpök
- Csomagolóanyagok
- Ital és étkészletek
- ÖKO biológiailag lebomló termékek
- Higiéniás termékek
- Fertőtlenítő és tisztítószerek
Termék részletek
Rétes túrós [10x600g]
Vékony tésztás házi rétes
A rétes súlya: 600g
töltelék aránya: 90% finomság és 10% réteslap
Kartonos kiszerelés: 10 rúd
A rétes súlya: 600g
töltelék aránya: 90% finomság és 10% réteslap
Kartonos kiszerelés: 10 rúd
-
Elkészítési javaslat:
A sütőt felfűtöm 200-220 C fokra /ez sütőfüggő/.
A sütőlapra sütőpapírt teszek
Előveszem a fagyasztóból a réteseket, s úgy fagyottan ráhelyezem a sütőpapírral kibélelt tepsire.
Mivel a fagyasztás szárít, megkenem vízzel a felületét, ha teszünk a vízbe egy kis szódabikarbónát attól csodaszép lesz a rétesünk! Nem sokat 1dl vízbe fél kávéskanálnyit.
A szódabikarbóna lúgosít, rugalmasabbá teszi a réteslapot, nem fog peregni és egy nagyon tetszetős aranybarna színt ad neki.
A sütési idő kb. 20-25 perc ez megint sütőfüggő! Ha két rudat teszünk be biztosan rövidebb idő alatt készül el, de ha mondjuk 6 rudat, akkor szerintem kell a 25 perc.
Miután kisült néhány percig hagyjuk hűlni.
Ha már úgy érezzük, hogy szeletelhető, recés késsel /ún. kenyérszeletelő kés/ felvágjuk ahány felé nekünk szimpatikus!
Szeletelt rétes esetében /150g/ 180-200 C fokon a sütési idő 12-15 perc. Természetesen ez is sütő függő és nem mindegy, hogy 5 vagy 15 szeletet készítünk el egyszerre.
Jó Étvágyat kívánunk!
-
Tömeg 6 kg/karton